Cauta in Cauta in:

S


Stare marca

Decazuta

Imagine marca

S
Vezi imagine mareVezi imagine mare

Titulari marcii

Nr. Titular Adresa la data inregistrarii Date de contact
1 THE SINGER*********** Kaya Flamboian 9 CUR******************** -

Clase NISA inregistrate de marca

Clasa Descriere clasa
Clasa 4 Uleiuri si grasimi industriale; lubrifianti; produse pentru absorbtia, umezirea si compactarea pulberilor; combustibili (inclusiv benzina pentru motoare) si substante pentru iluminat; lumanari si fitile pentru iluminat
Clasa 6 Metale comune si aliajele lor; materiale de constructie metalice; constructii transportabile metalice; materiale metalice pentru caile ferate; cabluri si fire metalice neelectrice; produse de lacatuserie si feronerie metalica; tuburi metalice; case de bani; produse metalice necuprinse in alte clase; minereuri.
Clasa 7 Masini si masini unelte; motoare (cu exceptia motoarelor pentru vehiculele terestre); cuplaje si organe de transmisie (cu exceptia celor pentru vehiculele terestre); instrumente agricole altele decit cele actionate manual; incubatoare pentru oua.
Clasa 8 Scule si instrumente de mana actionate manual; cutite, furculite si linguri; arme albe; aparate de ras.
Clasa 9 Aparate si instrumente stiintifice, nautice, geodezice, fotografice, cinematografice, optice, de cintarire, de masurare, de semnalizare, de control (verificare), de siguranta (salvare) si didactice; aparate si instrumente pentru conducerea, distribuirea, transformarea, acumularea, reglarea sau comanda curentului electric; aparate pentru inregistrarea, transmiterea, reproducerea sunetului sau imaginilor; suporti de inregistrare magnetici, discuri acustice; distribuitoare automate si mecanisme pentru aparate cu preplata; case inregistratoare, masini de calculat, echipamente pentru tratarea informatiei si calculatoare; extinctoare.
Clasa 11 Aparate de iluminat, de incalzit, de producere a vaporilor, de coacere, de refrigerare, de uscare, de ventilare, de distribuire a apei si instalatii sanitare.
Clasa 12 Vehicule; aparate de locomotie terestra, aeriana sau navala.
Clasa 14 Metale pretioase si aliajele lor si produse din aceste materiale, placate sau nu necuprinse in alte clase; giuvaergerie, bijuterii, pietre pretioase; ciasornicarie si instrumente pentru masurarea timpului.
Clasa 16 Hartie, carton si produse din aceste materiale, necuprinse in alte clase; produse de imprimerie; articole pentru legatorie; fotografii; papetarie; adezivi ( materiale colante ) pentru papetarie sau menaj; materiale pentru artisti; pensule; masini de scris si articole de birou ( cu exceptia mobilelor ); materiale de instruire sau invatamint ( cu exceptia aparatelor ) ; materiale plastice pentru ambalaj ( necuprinse in alte clase ) ; caracter tipografice, clisee.
Clasa 20 Mobile, oglinzi, rame; produse (necuprinse in alte clase) din lemn, pluta, trestie, stuf, rachita, corn, os, fildes, fanoane de balena, solz, ambra, sidef, spuma de mare, inlocuitori ai tuturor acestor materiale sau din materiale plastice.
Clasa 21 Ustensile si recipienti pentru menaj sau bucatarie ( nici din materiale pretioase, nici placate ); piepteni si bureti; perii ( cu exceptia pensulelor ); material pentru perii; material pentru curatare; bureti metalici; sticla bruta sau semiprelucrata ( cu exceptia sticlei de constructie ); sticlarie, portelan si faianta, necuprinse in alte clase.
Clasa 23 Fire de uz textil
Clasa 24 Tesaturi si produse textile, necuprinse in alte clase; cuverturi de pat si de masa.
Clasa 26 Dantele, broderii, panglici si sireturi; nasturi, capse, copci, ace si ace cu gamalie; flori artificiale.

Detalii marca

Detaliu Valoare
Data depozit marți, 10 aprilie 1990
Data de registratura marți, 10 aprilie 1990
Data de acordare marți, 12 iunie 2001
Data de expirare sâmbătă, 10 aprilie 2010
Prioritati invocate Nu exista informatii sau nu este cazul.
Tipul marcii Individuala , Combinata
Clase Vienna 270521
Numele si adresa solicitantului initial Numar identificare solicitant initial: 34099 *****
Numele si adresa mandatarului desemnat Numar identificare consilier: 1043 RATZA & RATZA SRL Bd. A. I. Cuza nr. 52-54, sector 1, BUCURE?TI ,
Aparitii BOPI Nr BOPI 11/2001 din data 30.11.2001, capitolul: Reinnoiri

Marci din aceiasi clasa

Nr Marca Imagine Data depozit Data expirare Stare
1 AVERSA AVERSA marți, 9 ianuarie 1979 sâmbătă, 9 ianuarie 1999 Decazuta
2 CERO fara imagine marți, 9 ianuarie 1979 marți, 9 ianuarie 1979 Decazuta
3 TELEMAC HT-125 fara imagine miercuri, 7 martie 1979 sâmbătă, 7 martie 2009 Decazuta
4 IM REPUBLICA REGHIN fara imagine vineri, 1 iunie 1979 marți, 1 iunie 1999 Decazuta
5 IM REPUBLICA REGHIN IM REPUBLICA REGHIN vineri, 1 iunie 1979 marți, 1 iunie 1999 Decazuta

© 2010 - 2022 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93