| Nr. | Titular | Adresa la data inregistrarii | Date de contact |
| 1 | SC TEC M******** | Splaiul Independente******************** | Profil ListaFirme |
| Clasa | Descriere clasa |
| Clasa 29 | Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
| Clasa 30 | Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
| Clasa 35 | Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine. |
| Detaliu | Valoare |
| Data depozit | vineri, 26 iunie 1998 |
| Data de registratura | vineri, 26 iunie 1998 |
| Data de acordare | joi, 4 mai 2000 |
| Data de expirare | marți, 26 iunie 2018 |
| Aparitii BOPI | |
| Adresa de corespondenta | |
| Numele si adresa solicitantului initial | Numar identificare solicitant initial: 28179 ***** |
| Tipul marcii | |
| Prioritati invocate | |
| Numele si adresa mandatarului desemnat | Date cu caracter personal |
| Culori revendicate | |
| Clase Vienna |
| Nr | Marca | Imagine | Data depozit | Data expirare | Stare |
| 1 | MINDSHARE | fara imagine | luni, 15 iunie 1998 | vineri, 15 iunie 2018 | Inregistrata |
| 2 | SERVE | fara imagine | marți, 16 iunie 1998 | vineri, 16 iunie 2028 | Inregistrata |
| 3 | M | fara imagine | miercuri, 17 iunie 1998 | duminică, 17 iunie 2018 | Inregistrata |
| 4 | FAVOURITES | fara imagine | miercuri, 17 iunie 1998 | duminică, 17 iunie 2018 | Inregistrata |
| 5 | RO 3 PETROM | fara imagine | miercuri, 17 iunie 1998 | sâmbătă, 17 iunie 2028 | Inregistrata |
| © 2010 - 2025 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. | Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93 |