Cauta in Cauta in:

Abonamente servicii de monitorizare marci

1. Monitorizare clase NISA

Acest tip de monitorizare creeaza rapoarte ce contin toate marcile care se inscriu in anumite clase NISA in saptamana realizarii raportului. Sunt create rapoarte saptamanale si pot fi transmise pe email.
Exemplu raport

5 euro / clasa / an

2. Monitorizare marci asemanatoare

Acest tip de monitorizare verifica toate marcile asemanatoare cu o anumita marca. Sunt create rapoarte saptamanale si pot fi transmise pe email.
Asemanarea dintre marci reiese din comparatia a tuturor combinatiilor de 3 caractere consecutive (sau mai multe) din marca monitorizata cu toate marcile care se inregistreaza si cu toate marcile in curs de inregistare in saptamana realizarii raportului.
Exemplu raport

5 euro / marca / an

3. Monitorizare marci ce contin anumite cuvinte

Acest tip de monitorizare verifica toate marcile ce contin denumirea lor un anumit cuvant. Sunt create rapoarte saptamanale si pot fi transmise pe email.
Exemplu raport

5 euro / cuvant / an

4. Monitorizare marci pe care le inregistreaza o anumita firma

Acest tip de monitorizare verifica toate marcile inregistrate de anumite firme sau de persoane fizice. Sunt create rapoarte saptamanale si pot fi transmise pe email.
Exemplu raport

5 euro / firma / an

© 2010 - 2023 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93