Nr. | Titular | Adresa la data inregistrarii | Date de contact |
1 | SC HEIDI CHOCOLATS S******************** | B-dul. Biruintei nr.******************** | Profil ListaFirme |
Clasa | Descriere clasa |
Clasa 29 | Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
Clasa 30 | Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
Clasa 35 | Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine. |
Detaliu | Valoare |
Data depozit | vineri, 29 septembrie 2000 |
Data de registratura | vineri, 29 septembrie 2000 |
Data de acordare | |
Data de expirare | |
Numele si adresa solicitantului initial | Numar identificare solicitant initial: 30263 ***** |
Culori revendicate | |
Clase Vienna | |
Tipul marcii | |
Prioritati invocate | |
Aparitii BOPI | |
Numele si adresa mandatarului desemnat | Date cu caracter personal |
Nr | Marca | Imagine | Data depozit | Data expirare | Stare |
1 | MASTERFOODS | fara imagine | miercuri, 20 septembrie 2000 | vineri, 20 septembrie 2030 | Inregistrata |
2 | ARTEMA PLAST |
![]() |
vineri, 22 septembrie 2000 | duminică, 22 septembrie 2030 | Inregistrata |
3 | HAI NOROC ŞI LA MAI MARE | fara imagine | miercuri, 27 septembrie 2000 | vineri, 27 septembrie 2030 | Inregistrata |
4 | BEREA FOTBALULUI ROMÂNESC | fara imagine | miercuri, 27 septembrie 2000 | vineri, 27 septembrie 2030 | Inregistrata |
5 | OREZOTO |
![]() |
miercuri, 27 septembrie 2000 | vineri, 27 septembrie 2030 | Inregistrata |
© 2010 - 2025 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. | Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93 |