Nr. | Titular | Adresa la data inregistrarii | Date de contact |
1 | BIG BROTHE********** | SRL Str. Splaiul Ind******************** | Profil ListaFirme |
Clasa | Descriere clasa |
Clasa 29 | Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
Clasa 30 | Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
Clasa 45 | Servicii juridice; servicii de siguranta pentru protejarea bunurilor si indivizilor; servicii personale si sociale oferite de catre terti destinate sa satisfaca nevoile indivizilor. |
Detaliu | Valoare |
Data depozit | joi, 2 iunie 2005 |
Data de registratura | joi, 2 iunie 2005 |
Data de acordare | luni, 20 martie 2006 |
Data de expirare | luni, 2 iunie 2025 |
Clase Vienna | |
Culori revendicate | |
Numele si adresa mandatarului desemnat | Date cu caracter personal |
Observatii cu privire la protectia marcii | |
Descriere marca | |
Numele si adresa solicitantului initial | Numar identificare solicitant initial: 36507 ***** |
Aparitii BOPI | |
Prioritati invocate | |
Tipul marcii |
Nr | Marca | Imagine | Data depozit | Data expirare | Stare |
1 | SCANDIA |
![]() |
miercuri, 1 iunie 2005 | duminică, 1 iunie 2025 | Inregistrata |
2 | WINTER SALAMI SALSI |
![]() |
miercuri, 1 iunie 2005 | duminică, 1 iunie 2025 | Inregistrata |
3 | NO SECRETS | fara imagine | joi, 2 iunie 2005 | luni, 2 iunie 2025 | Inregistrata |
4 | TOP FORNI | fara imagine | vineri, 3 iunie 2005 | marți, 3 iunie 2025 | Inregistrata |
5 | CTT BANEASA |
![]() |
marți, 31 mai 2005 | sâmbătă, 31 mai 2025 | Inregistrata |
© 2010 - 2025 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. | Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93 |