Clasa |
Descriere clasa |
Clasa 8 |
Scule si instrumente de mana actionate manual; cutite, furculite si linguri; arme albe; aparate de ras. |
Clasa 11 |
Aparate de iluminat, de incalzit, de producere a vaporilor, de coacere, de refrigerare, de uscare, de ventilare, de distribuire a apei si instalatii sanitare. |
Clasa 21 |
Ustensile si recipienti pentru menaj sau bucatarie ( nici din materiale pretioase, nici placate ); piepteni si bureti; perii ( cu exceptia pensulelor ); material pentru perii; material pentru curatare; bureti metalici; sticla bruta sau semiprelucrata ( cu exceptia sticlei de constructie ); sticlarie, portelan si faianta, necuprinse in alte clase. |
Clasa 29 |
Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
Clasa 30 |
Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
Clasa 31 |
Produse agricole, horticole, forestiere si cereale,necuprinse in alte clase; animale vii; fructe si legume proaspete; seminte, plante si flori naturale; alimente pentru animale; malt. |
Clasa 32 |
Bere; ape minerale si gazoase si alte bauturi nealcoolice; bauturi din fructe si sucuri de fructe; siropuri si alte preparate pentru fabricarea bauturilor. |
Clasa 33 |
Bauturi alcoolice ( cu exceptia berii ). |
Clasa 35 |
Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine. |
Clasa 43 |
Servicii de alimentatie publica; servicii de cazare temporara. |