| Nr. | Titular | Adresa la data inregistrarii | Date de contact |
| 1 | ROMEGA IND********** | Sos. Bucuresti-Urzic******************** | Profil ListaFirme |
| 2 | SC ROMEGA FOOD DISTRIBUTION SRL | Sos. Bucuresti-Urzic******************** | Profil ListaFirme |
| Clasa | Descriere clasa |
| Clasa 30 | Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
| Clasa 31 | Produse agricole, horticole, forestiere si cereale,necuprinse in alte clase; animale vii; fructe si legume proaspete; seminte, plante si flori naturale; alimente pentru animale; malt. |
| Detaliu | Valoare |
| Data depozit | miercuri, 17 octombrie 2012 |
| Data de registratura | miercuri, 17 octombrie 2012 |
| Data de acordare | marți, 14 mai 2013 |
| Data de expirare | duminică, 17 octombrie 2032 |
| Clase Vienna | |
| Culori revendicate | |
| Numele si adresa mandatarului desemnat | Date cu caracter personal |
| Prioritati invocate | |
| Tipul marcii | |
| Descriere marca | |
| Numele si adresa solicitantului initial | Numar identificare solicitant initial: 87197 ***** |
| Aparitii BOPI |
| Nr | Marca | Imagine | Data depozit | Data expirare | Stare |
| 1 | BĂTRÂNU' SAS | fara imagine | joi, 11 octombrie 2012 | luni, 11 octombrie 2032 | Inregistrata |
| 2 | pajo holding împreună cu natura |
|
joi, 11 octombrie 2012 | marți, 11 octombrie 2022 | Inregistrata |
| 3 | CARMISTIN OPEN business |
|
joi, 11 octombrie 2012 | luni, 11 octombrie 2032 | Inregistrata |
| 4 | COFFEE 2 GO |
|
joi, 11 octombrie 2012 | luni, 11 octombrie 2032 | Inregistrata |
| 5 | COFFEE TO GO | fara imagine | joi, 11 octombrie 2012 | luni, 11 octombrie 2032 | Inregistrata |
| © 2010 - 2025 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. | Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93 |