![]() |
![]() |
Nr. | Titular | Adresa la data inregistrarii | Date de contact |
1 | SC TRANSILVANIA LACT******************** | Str. Targului nr. 29******************** | Profil ListaFirme |
Clasa | Descriere clasa |
Clasa 29 | Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
Clasa 30 | Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
Clasa 35 | Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine. |
Detaliu | Valoare |
Data depozit | luni, 17 mai 2010 |
Data de registratura | luni, 17 mai 2010 |
Data de acordare | marți, 26 octombrie 2010 |
Data de expirare | duminică, 17 mai 2020 |
Prioritati invocate | |
Tipul marcii | |
Clase Vienna | |
Culori revendicate | |
Numele si adresa solicitantului initial | Numar identificare solicitant initial: 76331 ***** |
Aparitii BOPI | |
Numele si adresa mandatarului desemnat | Date cu caracter personal |
Nr | Marca | Imagine | Data depozit | Data expirare | Stare |
1 | FINETTI |
![]() |
marți, 18 mai 2010 | luni, 18 mai 2020 | Inregistrata |
2 | Optim's, Sursa optima de carne! |
![]() |
marți, 11 mai 2010 | sâmbătă, 11 mai 2030 | Inregistrata |
3 | EXPOMARKET ALIMENT |
![]() |
marți, 11 mai 2010 | sâmbătă, 11 mai 2030 | Inregistrata |
4 | DOGER | fara imagine | miercuri, 12 mai 2010 | marți, 12 mai 2020 | Inregistrata |
5 | ASOCIAŢIA JUD. A VÂNĂTORILOR ŞI PESCARILOR SPORTIVI A.J.V.P.S GALATI |
![]() |
miercuri, 12 mai 2010 | marți, 12 mai 2020 | Inregistrata |
© 2010 - 2025 BORG DESIGN SRL. Toate drepturile rezervate. | Termeni si Conditii - Servicii de monitorizare - Protejare marci - Contact: info@listamarci.ro | 021-310.67.91 / 92 / 93 |