Clasa |
Descriere clasa |
Clasa 9 |
Aparate si instrumente stiintifice, nautice, geodezice, fotografice, cinematografice, optice, de cintarire, de masurare, de semnalizare, de control (verificare), de siguranta (salvare) si didactice; aparate si instrumente pentru conducerea, distribuirea, transformarea, acumularea, reglarea sau comanda curentului electric; aparate pentru inregistrarea, transmiterea, reproducerea sunetului sau imaginilor; suporti de inregistrare magnetici, discuri acustice; distribuitoare automate si mecanisme pentru aparate cu preplata; case inregistratoare, masini de calculat, echipamente pentru tratarea informatiei si calculatoare; extinctoare. |
Clasa 21 |
Ustensile si recipienti pentru menaj sau bucatarie ( nici din materiale pretioase, nici placate ); piepteni si bureti; perii ( cu exceptia pensulelor ); material pentru perii; material pentru curatare; bureti metalici; sticla bruta sau semiprelucrata ( cu exceptia sticlei de constructie ); sticlarie, portelan si faianta, necuprinse in alte clase. |
Clasa 29 |
Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
Clasa 30 |
Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |
Clasa 31 |
Produse agricole, horticole, forestiere si cereale,necuprinse in alte clase; animale vii; fructe si legume proaspete; seminte, plante si flori naturale; alimente pentru animale; malt. |
Clasa 35 |
Publicitate; gestiune afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine. |