Clasa |
Descriere clasa |
Clasa 3 |
Preparate pentru albit si alte substante pentru spalat; preparate pentru curatare, lustruire, degresare si slefuire; sapunuri; parfumerie, uleiuri esentiale, cosmetice, lotiuni pentru par; produse pentru ingrijirea dintilor. |
Clasa 6 |
Metale comune si aliajele lor; materiale de constructie metalice; constructii transportabile metalice; materiale metalice pentru caile ferate; cabluri si fire metalice neelectrice; produse de lacatuserie si feronerie metalica; tuburi metalice; case de bani; produse metalice necuprinse in alte clase; minereuri. |
Clasa 11 |
Aparate de iluminat, de incalzit, de producere a vaporilor, de coacere, de refrigerare, de uscare, de ventilare, de distribuire a apei si instalatii sanitare. |
Clasa 14 |
Metale pretioase si aliajele lor si produse din aceste materiale, placate sau nu necuprinse in alte clase; giuvaergerie, bijuterii, pietre pretioase; ciasornicarie si instrumente pentru masurarea timpului. |
Clasa 19 |
Materiale de constructie nemetalice; conducte rigide nemetalice pentru constructie, asfalt, smoala, bitum; constructii transportabile nemetalice; monumente nemetalice. |
Clasa 20 |
Mobile, oglinzi, rame; produse (necuprinse in alte clase) din lemn, pluta, trestie, stuf, rachita, corn, os, fildes, fanoane de balena, solz, ambra, sidef, spuma de mare, inlocuitori ai tuturor acestor materiale sau din materiale plastice. |
Clasa 26 |
Dantele, broderii, panglici si sireturi; nasturi, capse, copci, ace si ace cu gamalie; flori artificiale. |
Clasa 27 |
Covoare, presuri, rogojini, linoleum si alte produse pentru acoperirea podelelor; tapete murale, nu din materiale textile. |
Clasa 29 |
Carne, peste, pasari, vinat; extracte din carne, fructe si legume conservate, uscate si fierte; jeleuri, dulceturi, compoturi; oua, lapte si produse lactate, uleiuri si grasimi comestibile. |
Clasa 30 |
Cafea, ceai, cacao, zahar, orez, tapioca, sago, inlocuitori de cafea; faina si preparate facute din cereale, piine, produse de patiserie si cofetarie, inghetata comestibila; miere, sirop de melasa; drojdie, praf de copt; sare, mustar; otet, sosuri ( condimente ); mirodenii; gheata. |